Vitaliteit workshops

Sinds 2014 bied ik 2 nieuwe vitaliteit workshops aan: workshop 'LEEF bewust' en Workshop 'KIES bewust'. Workshop LEEF bewust richt zich op mensen die een boost in vitaliteit kunnen gebruiken. Workshop KIES bewust is een preventie workshop die zich richt op 'vitale' mensen. Beide workshops duren 1 dag (2 dagdelen en vinden plaats op een inspirerende locatie).

In beide workshop neem ik de deelnemers mee in mijn persoonlijke process van de afgelopen jaren. Door mijn verhaal te delen daag ik ze uit om te kijken naar hun persoonlijke vitaliteit. Fysieke vitaliteit (voeding en bewegen) maar ook mentale vitaliteit (stress, rust, ontspanning, ..) en de persoonlijke keuzes die ze maken (of niet) op dit vlak.

Tijdens de workshops wil ik in eerste instantie mensen bewust maken van hun persoonlijke vitaliteit, vervolgens wil ik ze aanzetten tot denken (wat zou ik willen veranderen?) en tenslotte wil ik ze aanzetten tot actie (wat ga ik doen?=actieplan). Op deze wijze gaan deelnemers met een concreet actieplan naar huis en aan de slag. Terugkomsessies kunnen op individueel verzoek worden ingepland.

Interim project & programma management

Als interim project- of programmamanager heb ik veel ervaring met het stellen van doelen (scoping) en het (bege)leiden van teams in het tot een goed einde brengen van een project (van start tot finish).

Lees meer

Project management trainingen

Sinds 1999 heb ik honderden cursisten gehad in project- en programmamanagement. Deze trainingen heb ik altijd gedaan in parallel met operationeel project management. Mijn cursisten hebben dat gewaardeerd omdat ...

Lees meer

Lezingen (Inspiratie & Kou)

Sinds 2014 geef ik lezingen over wat er met mij is gebeurd toen ik de diagnose kanker kreeg. Mijn diagnose bevatte een beperkte levensverwachting. Dan staat je leven plotsklaps stil. Ik bleef overeind door lieve mensen om me heen, maar vooral door ...

Lees meer