Dienstverlening

Zoals op de homepage toegelicht ben ik ruim 25 jaar actief in project & programma management (Prince2, PMI, Scrum, ...). In die materie voel ik me als 'een vis in het water'. In die wereld ben ik opgeleid en opgegroeid; daar ben ik van een jongen een 'échte vent' geworden. Daar heb ik 'mijn mannetje' leren staan. Daar heb ik geleerd om 'mijn rug recht' te houden maar ook om 'compromissen te sluiten' of om 'toe te geven'. Een pracht vak dat me vormde en veel gebracht heeft (ontwikkeling, vaardigheden, zelfvertrouwen, een professioneel netwerk, relaties, vriendschap, en nog veel meer).

Sinds 2014 richt ik me ook op coaching. Dat komt vanuit het hart. Ik heb een bijzondere periode in mijn leven achter de rug. Een periode waarin ik mezelf eerst fysiek en later mentaal heb gesterkt en verdiept. Een periode waarin ik tot de kern ben doorgedrongen en enorm als mens ben gegroeid. Ik heb rust gevonden en heb zaken los kunnen laten. Dit alles is een prachtervaring die ik wil/kan delen met anderen. Hen inspireren en aanzetten tot denken en actie is voor mij een nieuwe drijfveer geworden. Op de pagina over vitaliteit vertel ik meer over 'de knoppen' waaraan ik heb gedraaid om mijn vitaliteit (fysiek en mentaal) te verhogen.

Samengevat richt ik me nu op 4 speerpunten:

  1. interim project & programma management
  2. trainingen in project & programma management
  3. vitaliteit workshops
  4. lezingen (inspiratie & kou)

Voor meer informatie nodig ik je uit om verder te lezen op deze webpagina.

Interim project & programma management

Als interim project- of programmamanager heb ik veel ervaring met het stellen van doelen (scoping) en het (bege)leiden van teams in het tot een goed einde brengen van een project (van start tot finish).

Lees meer

Project management trainingen

Sinds 1999 heb ik honderden cursisten gehad in project- en programmamanagement. Deze trainingen heb ik altijd gedaan in parallel met operationeel project management. Mijn cursisten hebben dat gewaardeerd omdat ...

Lees meer

Vitaliteit workshops

Sinds 2014 bied ik 2 nieuwe vitaliteit workshops aan: workshop 'LEEF bewust' en Workshop 'KIES bewust'. Workshop LEEF bewust richt zich op mensen die een boost in vitaliteit kunnen gebruiken. Workshop KIES bewust is een preventie workshop die zich richt op 'vitale' mensen. Op de pagina over vitaliteit kun je meer over deze workshops lezen.

Lees meer

Lezingen (Inspiratie & Kou)

Sinds 2014 geef ik lezingen over wat er met mij is gebeurd toen ik de diagnose kanker kreeg. Mijn diagnose bevatte een beperkte levensverwachting. Dan staat je leven plotsklaps stil. Ik bleef overeind door lieve mensen om me heen, maar vooral door ...

Lees meer