Lezingen (Inspiratie & Kou)

Sinds 2014 geef ik lezingen over wat er met mij is gebeurd toen ik de diagnose kanker kreeg. Mijn diagnose bevatte een beperkte levensverwachting. Dan staat je leven plotsklaps stil. Toch bleef ik overeind door lieve mensen om me heen maar vooral een grote dosis tevredenheid, vechtlust en veerkracht hielden me overeind. In mijn lezingen vertel ik over mijn ziekte, mijn behandelingen, mijn up's en downs en mijn 'tot rust' en 'in balans' komen.

Mijn lezingen duren 1-2 uur en worden begeleid door digitaal beeldmateriaal. Ik geef lezingen door het hele land met als doel mensen te inspireren tot:

  1. veerkracht (we zijn als mens zo sterk, daar hebben veel mensen geen weet van)
  2. een gezonde levenstijl
  3. te leven in het hier & nu (genieten, de juiste prioriteiten stellen)
  4. het verleggen van grenzen (mind-over-body)
  5. en nog veel meer.

Interim project & programma management

Als interim project- of programmamanager heb ik veel ervaring met het stellen van doelen (scoping) en het (bege)leiden van teams in het tot een goed einde brengen van een project (van start tot finish).

Lees meer

Project management trainingen

Sinds 1999 heb ik honderden cursisten gehad in project- en programmamanagement. Deze trainingen heb ik altijd gedaan in parallel met operationeel project management. Mijn cursisten hebben dat gewaardeerd omdat ...

Lees meer

Vitaliteit workshops

Sinds 2014 bied ik 2 nieuwe vitaliteit workshops aan: workshop 'LEEF bewust' en Workshop 'KIES bewust'. Workshop LEEF bewust richt zich op mensen die een boost in vitaliteit kunnen gebruiken. Workshop KIES bewust is een preventie workshop die zich richt op 'vitale' mensen. Op de pagina over vitaliteit kun je meer over deze workshops lezen.

Lees meer