FBTO, Wim Hobbelink (Manager FBTO zorg)

“Ik heb Jan Bert leren kennen toen hij was ingehuurd voor een opdracht bij Achmea voor een SAP implementatie. Vanuit die tijd hebben we een goed en leuk contact gehouden. Ik heb hem leren kennen als iemand die goed kan verbinden en ingewikkelde materie weet te vertalen naar de praktijk van alle dag. Hij heeft een mooie balans in zijn stijl van werken tussen mens- en resultaatgerichtheid.

De periode waarin hij te maken kreeg met persoonlijke (fysieke) tegenslagen hebben hem alleen maar krachtiger gemaakt. Ook zijn positieve kijk op het leven is hierdoor nog verder gegroeid. Voor ons heeft hij recent een training projectmatig werken op maat gemaakt en gegeven. Een goede bijdrage aan onze volgende stap op dit vlak.”

MSD AH, Mrianda de Vries

"It was a delight to have Jan Bert as program manager for an always tough transition of activities to a shared service center. From Sept. 2012 to February 2014 Jan Bert was the program manager for MSD’s ...

Lees meer

TNT, Jan Salomons

"7 jaar samenwerken met Jan Bert heeft zowel mij als TNT veel opgeleverd. Ik heb Jan Bert leren kennen als een pure project management and training professional, een zeer betrokken en warm mens, iemand die ...

Lees meer

Evision, Patrick Aalbers

"Daadkrachtig, inspirerend, warm, open. Zo ken ik Jan Bert al enige jaren op persoonlijk vlak. Als Jan Bert een doel in het vizier heeft dan gaat hij ervoor."

Lees meer